Wie zijn wij ?

Penningmeester: Victor Amukwaman
Webmaster:
Patrick Heijmans

Voorzitter Arie Kemps, heeft het initiatief genomen tot het oprichten van de Dorpsraad. Het enthousiasme van de groep daagt hem uit om een groot gedeelte van zijn tijd te besteden aan het gezamelijke belang van alle dorpsbewoners. Arie neemt de rol van voorzitter en zal zijn bestuurlijke kennis en ervaring inzetten om de prestatie van de Dorpsraad verder uit te bouwen.

Secretariaat Gerda Gevers, geboren in Boekel en 33 jaar getrouwd met Peter Gevers uit Nistelrode. We hebben 3 kinderen met partners en 2 kleinkinderen en ik werk sinds 1987 in ons eigen garagebedrijf. Daarvoor was ik verpleegkundige in Veghel en Eindhoven. Momenteel zijn we aan het afbouwen en is er weer meer tijd voor vrijwilligerswerk zoals de dorpsraad. Mijn taak hierin is het secretariaat. Voor het dorp is het belangrijk om de verbinding te behouden die zo kenmerkend is voor een dorp. Met zijn allen zoveel mogelijk de samenleving, de veiligheid en de zorg waarborgen. Ik ben verder actief in de avondwakegroep, de werkgroep rouwbegeleiding en verzorg in de kerk muziek tijdens uitvaarten. Ook heb ik in het verleden regelmatig vrijwilligerswerk verricht. Ik hoop op een fijne en zinvolle tijd bij de dorpsraad en wil me daar graag voor in zetten.

Penningmeester  Victor Amukwaman, kwam in 1956 op zesjarige leeftijd, samen met zijn Molukse ouders, broers en zussen naar woonoord Donzel. Victor is getrouwd, heeft vier kinderen en woont in de W.v. Houtstraat. Victor werkte als opbouwwerker voor de Molukse gemeenschap in Nistelrode. Nu werkt hij als opbouwwerker bij Welzijn Vught. Daarnaast vervult hij een bestuursfunctie bij de Stg. BOOG (Brabantse Organisatie (allochtone) Ouderen Groepen). Victor is raadslid geweest van de gemeente Bernheze en heeft in tal van adviesorganen gezeten en wil zich graag inzetten voor de leefbaarheid van Nistelrode, waarbij de eigen verantwoordelijkheid van de Nisseroise bewoners centraal staat.