Appartementencomplex Laar

Algemene informatie 0 No Comments

Mooiland wil in de eerste helft van 2013 starten met de bouw van 16 huurappartementen aan de Laar in Nistelrode, vlakbij verzorgingshuis Laarstede. De omgevingsvergunning is inmiddels aangevraagd.

Appartementencomplex
Het appartementencomplex telt 3 verdiepingen aan de straatzijde en twee verdiepingen aan de pleinzijde. De appartementen op de eerste en tweede verdieping zijn bereikbaar met een lift. Aan de achterzijde zijn voldoende parkeerplaatsen. De uitstraling van het nieuwe appartementencomplex sluit mooi aan bij de architectuur van verzorgingshuis de Laarstede.

Appartementen
De appartementen hebben een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een badkamer met douche, toilet en wastafel, een hal met toilet, berging en een terras of balkon. Vier appartementen op de begane grond hebben een gebruiksoppervlakte van ruim 90 m2, de overige appartementen zijn ongeveer 75 m2. De huurprijzen variëren tussen de € 550,- en € 600,- per maand (prijspeil januari 2013) excl. servicekosten.

Toewijzing
Om in aanmerking te komen voor deze appartementen moet u ingeschreven zijn bij Mooiland. Als u nog niet ingeschreven bent, kunt u dit doen via de website www.mooiland.nl of via telefoonnummer 0486-439900. De appartementen worden toegewezen aan woningzoekenden van 60 jaar en ouder. De woningen worden gepubliceerd op de website van mooiland en in de bernhezer.

Mensen met een woonindicatie krijgen voorrang. Woonindicatie is een voorrang voor woningzoekenden die om medische reden niet meer in hun eigen woning kunnen wonen. Als u denkt voor woonindicatie in aanmerking te komen kunt u informatie inwinnen bij het klantenpunt van Mooiland (0486-439900).

00007

Klik voor een vergroting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *