Nieuwsbrief Dorpsraad Nistelrode

Algemene informatie 0 No Comments

Een abonnement op onze gratis nieuwsbrief toont uw directe betrokkenheid bij de toekomst van Nistelrode!

Met het introduceren van de nieuwe interactieve website heeft de maandelijks te publiceren digitale Nieuwsbrief een belangrijke plaats ingenomen voor de regelmatige communicatie met de inwoners van Nistelrode. De maandelijkse Nieuwsbrief beschrijft met ondersteuning van bijbehorende afbeeldingen de meest recent behandelde onderwerpen. Per onderwerp vind je een samenvattende tekst en wordt voor meer details naar de home page op onze website (www.dorpsraadnistelrode.nl) verwezen.
Alle onderwerpen worden afgesloten met de vraag om op de inhoud te reageren . Je digitale reactie kan direct op de website geplaatst worden maar kan ook als anonieme reactie verstuurd worden via ons contactformulier . Uw directe reactie op de website is zichtbaar voor alle volgende website bezoekers die op hun beurt weer kunnen reageren op uw reactie.
Hiermee ontstaat een verzameling van meningen waarvan de totale inhoud een representatief beeld geeft van de ingebrachte reacties. Via mogelijk aanvullende hoorzittingen voor de inwoners krijgt de dorpsraad hiermee een breed gedragen visie rond zo’n onderwerp op basis waarvan een eindadvies aan de uitvoerende instantie uitgebracht kan worden.

Bent u geïnteresseerd of direct begaan met de toekomst van ons mooie dorp Nistelrode meldt u dan vrijblijvend aan als abonnee.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *