Uitslag naamgeving appartementencomplex

Algemene informatie 2 2 Comments

De winnende naam is “Lambertushof

 

Woningcorporatie Mooiland bouwt momenteel een complex van 16 appartementen naast zorgcentrum Laarstede te Nistelrode. Om hiervoor een toepasselijke naam te bedenken heeft de Dorpsraad Nistelrode een prijsvraag uitgeschreven.

Op 28 juni heeft een jury de 32 inzendingen beoordeeld. Deze jury bestond uit Wim van Driel (Heemkundekring Nistelvorst), Frans van der Lee (KBO Nistelrode), Jan Heijmans (Dorpsraad), Peter Elemans (Elemans van den Hork Architecten) en Ingrid Vloet (Mooiland). Alle ingezonden namen zijn besproken en beoordeeld. Uit de vier favorieten is uiteindelijk de winnende naam gekozen: Lambertushof. De jury was niet unaniem. De namen Alaere, Nistelaar en Stedelaar volgden op korte afstand.

Winnares is Nelly Lagarde. “Lambertushof is een toepasselijke naam, omdat op deze plek vroeger de boomgaard van de Lambertusparochie lag“, aldus Nelly.

In deze boomgaard stonden allemaal fruitbomen. Reden voor architect Peter Elemans om het bestek aan te passen en de gewone bomen die op het terrein geplant zouden worden te vervangen door sierfruitbomen.
Nelly Lagarde kreeg een cadeaubon van € 50,- en een bos bloemen overhandigd.

Ingrid Vloet feliciteert Nelly Lagarde met de gewonnen prijs (foto Frans van der Lee)


 1. Patrick - juli 8, 2013

  Hallo Nelly,

  Van harte gefeliciteerd met je gewonnen prijs!

  mvg,
  Patrick Heijmans

 2. Jan Heijmans. - juli 8, 2013

  Beste Nelly,

  Namens de Dorpsraad gefeliciteerd met de prijs.

  Hartelijke groet,

  Jan Heijmans. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *