Mark van de Veerdonk komt naar Nistelrode

Zorgplatform 0 No Comments

Mark van de Veerdonk, die met zijn prachtig Brabants dialect al veel toeschouwers vermaakt heeft, praat de inwoners op ludieke manier bij over de door de dorpsraad gemaakte plannen voor het oprichten van een zorgcoöperatie in Nistelrode.

De dorpsraad heeft een initiatiefgroep opgericht die samen met u op zoek is naar de juiste vorm van een zorgcoöperatie. De doelstelling is om de bereikbaarheid en kwaliteit van de zorg voor onze gezamenlijke toekomst te waarborgen. Tijdens deze avond wordt je bijgepraat over de laatste ontwikkelingen waarbij een overzicht van de belangrijkste bestaande welzijn en zorg verlening voor alle leeftijdsgroepen in Nistelrode besproken wordt. Tijdens de forumdiscussie worden onderwerpen zoals de vergrijzing, voorbeelden van goed lopende zorgcoöperaties en daaruit voortvloeiende zorg en welzijn behoeften in Nistelrode gepresenteerd. Hierbij krijgt u ruim de gelegenheid te reageren en met ons een mening te vormen over de noodzaak en vorm van deze coöperatie.

Het laatste deel van de avond neemt Mark van de Veerdonk voor zijn rekening. Zijn droge humor zal de lachspieren op de proef stellen bij het samenvatten van ons toekomstig zorgbeeld. Wij zijn erg benieuwd hoe Mark daarbij onze onderlinge verbondenheid weet te inspireren en ons aanspoort om met een gezamenlijke inspanning Nistelroois welzijn voor de toekomst te waarborgen. Bent u geïnteresseerd in de vraag over het aanbod van deze toekomstige welzijnszorg en/of bent u ook nieuwsgierig hoe Mark zijn humor hiermee de vrije loop laat gaan? Kom dan om 19.45 uur op 26 November naar de podiumzaal van het Nesterle gebouw in Nistelrode.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *